Aventuri La Inaltime – Valea Vanturis Si Cheile Rasnoavei

Va propunem o aventura inedita la munte structurata pe 2 zile ce imbina drumetia montana cu elemente de alpinism si un traseu aplicativ in Cheile Rasnoavei.

Valea Vanturis este un traseu nemarcat abrupt cu cascade de 50-70m practicabil doar cu echipament specific si instructori specializati.

DATA : 30 septembrie- 1 octombrie
LOCATIE: Sinaia, M-tii Bucegi

Nr participanti: 5 pers – 13 pers

PLECAREA in Ziua 1 va fi la ora 9 din Sinaia. Vom parcurge Drumul catre Piatra Arsa unde vom lasa masinile. Una dintre masini ramane la finalizarea traseului pentru a recupera celelalte masini ce raman parcate pe drumul catre Piatra Arsa.

La intrarea in traseu se va face echiparea corespunzatoare si sedinta tehnica.

Traseul parcurge treptat poteca larga pe plai inierbat, vale de rau seaca, cascade salbatice de 50-70 m lungime, vale cu bolovani si traversee tehnice iar in final poteca prin padure pana la masini.

Coborarea cascadelor se va face asigurat in tehnica rapelului si in deplina siguranta ca si tot traseul de altfel, necesitand atentie sporita la indicatiile instructorilor .

ZIUA 2 – Traseu aplicativ compus din mai multe activitati montane de alpinism si aventura desfasurate sub forma unui traseu aplicativ – poligon alpinism loc de desfasurare Cheile Rasnoavei

Ziua va fi impartita astfel
– Catarare – ateliere in care vom parcurge trasee de catarat de grade diferite in functie de abilitatile participantilor
– Via Ferrata Mica
– Rapel Mare

Durata aproximativa este de 8 – 10 ore ce implica intinderea si recuperarea corzilor timp in care puteti manca, hidrata, schimba pareri si impresii.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU:
– bocanci
– rucsac de tura cu apa mancare
– geaca si pantaloni impermeabili
– manusi rapel
– haine si sosete schimb
– lanterna (frontala)

Traseul are un grad de dificultate moderat. Persoanele doritoare trebuie sa detina un minim de cunoștințe in utilizarea echipamentelor de alpinism si sa poata sa isi gestioneze teama de inaltime.

Pret: 385 Lei

*Pachetul include cele 2 zile de aventura, echipamentul de alpinism (ham, corzi, carabiniere, casca), instructorii specializati, filmari si poze cu camere profesionale .

Toti cei ce vor achita costul evenimentului pana la data de 27 septembrie , vor beneficia de o reducere de 10 %!