Crucea Eroilor si Valea Seaca a Crucii

Pachetul cuprinde 2 zile de activitati montane structurate astfel:

Ziua 1: – Parcurgerea unui traseu nemarcat Seaca Crucii, traseul va fi unul tehnic ce se se prezinta ca traseu din coborare, fiind inclinat, cu grad de dificultate si saritori si poteci inguste, indicat a se face cu ghizi si instructori specializati si echipament de alpinism.

ZIUA 2 – Traseu aplicativ compus din mai multe activitati montane de alpinism si aventura desfasurate sub forma unui traseu aplicativ – poligon alpinism loc de desfasurare Sinaia

DATA : 15 – 16 IULIE
LOCATIE: Sinaia, M-tii Bucegi

Nr participanti: 7 -13 pers

PLECAREA va fi la ora 9 din Sinaia.
La intrarea in traseu se va face sedinta tehnica.

PLECAREA in Traseul din ZIUA 1 va fi la ora 9 din Sinaia. Vom parcurge Drumul catre Piatra Arsa unde vom lasa masinile si vom porni catre Babele si Sfinxul apoi urmam poteca ce duca la Monumentul Eroilor. Dupa Crucea Eroilor vom cobora Valea Seaca a Crucii, ce ni se va arata ca o coborare abruta pentru care vom folosi tehnici de coborare din alpinism.Asadar coborarea va fi asigurata si in deplina siguranta urmand firul Caii ajunge la Partie Kalinderu din Busteni, ca mai apoi sa numrecupera masinile ramase la Piatra Arsa.

PLECAREA pentru ZIUA 2 va fi la ora 9 din Sinaia, vom urca pe drumul catre Cota 1400 unde dupa cateva serpentine, vom parca masinile si ne vom deplasa catre Poligonul de Alpinism.

Asadar va invitam:
– sa va testati indemanarea pe Podul Indian,
– sa alunecati pe coarda la Rapelul de 40 M si cel de 80 M,
– sa prindeti aripi in Pendul,
– ca mai apoi sa incercati Urcarea in coarda in Surplomba si Urcarea pe Scara Mobila.

Durata aproximativa este de 5- 8 ore, timp in care ne putem bucura de linistea naturii si frumusetea vailor, pauza de masa si hidratare schimbam pareri si impresii.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU:
– bocanci
– rucsac de tura cu apa mancare
– haine si sosete schimb
– lanterna (frontala)

Traseul are un grad de dificultate mediu > dificil

Pretul este 390 lei- pachet 2 zile, 195 lei – 1 zi, ce include ziua de aventura, instructorii specializati si echipament specializat( hamuri, casti, corzi carabiniere, opt rapel) filmari si poze cu camere profesionale .

Toti cei ce vor achita costul evenimentului pana la data de 9 Iulie vor beneficia de o reducere de 10 %( 350 lei – pachet 2 zile, 175 lei – 1 zi)

Eveniment Incheiat

Add Your Comment