Va propunem o zi de eventura prin abrupturile marete ale bucegilor ce consta in parcurgerea unui traseu nemarcat Brana Aeriana, traseul va fi unul tehnic ce se se prezinta ca fiind inclinat, cu grad de dificultate, saritori si poteci inguste, indicat a se face cu ghizi si instructori specializati si echipament de alpinism.

DATA : 6 IULIE
LOCATIE: Sinaia, M-tii Bucegi
 
Nr participanti: 5 – 13 pers
 
PLECAREA va fi la ora 9 de la Telecabina Busteni !
La intrarea in traseu se va face sedinta tehnica.
 
PLECAREA va fi la ora 9 din Busteni, la Telecabina. Ajunsi la Babele, pasii nostri se vor indrepta catre Releul Costila, Hornul lui Gelepeanu, apoi creasta Vaii Albe cu o belvedere superbă şi sălbatică spre Circul Văii Albe şi frumoasele sale Albişoare, care înseamnă începutul Brânei Aeriene.
Chiar înainte de Ţancul Mic şi Valea Coştilei, urmam traseul spre Refugiul Costila, pe sub Peretele Vulturilor, apoi Adapatoarea Ursilor, pe langa buza Vaii Albe intalnind tringhiul rosul, traseu marcat catre Caminul Alpin si ulterior coboram in Busteni!
 
ECHIPAMENT OBLIGATORIU:
– bocanci
– manusi rapel
– rucsac de tura cu apa mancare
– haine si sosete schimb
– ochelari soare, buff/ sapca(optional)
– lanterna (frontala)
 
Traseul are un grad de dificultate mediu – dificil
Include o ziua de aventura cu instructori specializati si echipament specializat( hamuri, casti, corzi carabiniere, opt rapel) filmari si poze cu camere profesionale!
Cost suplimentar- contravaloarea urcarii cu telecabina.

>> Pret: 220 lei << (nu este inclus transportul cu telecabina).

Pentru mai multe detalii si rezervari ne puteti contacta: AICI sau la numarul de telefon 0723 511 514