Va propunem sa va testati indemanarea si abilitatile intr-un Traseu de Aventura la Inaltime si va invitam sa exploram impreuna Via Ferrata.

Termenul de Via ferrata descrie un traseu mixt, de drumetie si catarare, amenajat cu trepte, scoabe, scari, podete, majoritatea metalice, in locurile in care lipsesc prize naturale sau sunt de dimensiuni mici, pe brane inguste. Cei care le folosesc, de cele mai multe ori nu sunt legati in coarda, ci se asigura de cabluri metalice fixate in stanca, cu lonja speciala, cu doua fire, doua carabiniere si un disipator de energie metalic.

Daca initial au fost construite in scopuri militare, astazi traseele de via ferrata sunt folosite in scop turistic dand posibilitatea celor fara experienta mare si echipament de alpinism sa parcurga trasee care altfel nu le-ar fi fost accesibile.

Atentie! Pentru parcurgerea acestor trasee, mai ales pentru cele cu dificultate mai mare, este nevoie de o conditie fizica si psihica foarte buna datorita efortului mare dar si datorita zonelor foarte expuse (uneori chiar pe verticala sau surplombe) in pereti de sute de metri inaltime!

DATA: 25 Mai
LOCATIE: Cheile Rasnoavei

Nr participanti: 5 pers – 13 pers.

PLECAREA va fi la ora 9 din Cheile Rasnoavei.

La intrarea in traseu se va face echiparea corespunzatoare si sedinta tehnica.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU:

– bocanci/încălțăminte talpa aderenta;

– rucsac de tura cu apa mancare;

– geaca si pantaloni impermeabili;

– manusi rapel;

– haine groase de schimb;

Traseul are un grad de dificultate moderat. Persoanele doritoare trebuie sa detina un minim de cunoștințe in utilizarea echipamentelor de alpinism si sa poata sa isi gestioneze teama de inaltime.

Se asigura: echipamentul de alpinism (ham, corzi, carabiniere, casca), instructorii specializati, filmari si poze cu camere profesionale.

>> Pret: 200 lei / persoana <<

>> Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne contactati: 0723 511 514 <<

 

” Gravity Adventure are la baza o echipa de oameni pregatiti si cu experienta pentru a oferi cele mai bune servicii celor ce isi doresc sa invete Schiul si Alpinismul. Toti membri echipei detin atestarile necesare pentru efectuarea acestor servicii! „