Pe potecile Haiducilor

Va propunem o tura de Hiking de o zi diferita de ceea ce v-am obisnuit dar care se recomanda prin spectaculozitatea si diversitatea peisajelor intalnite pe poteci vechi cunoscute in vremuri trecute doar de haiduci.

 

DATA : 4 IUNIE
LOCATIE: Sinaia, M-tii Bucegi

Nr participanti: min 7 pers

PLECAREA va fi la ora 9 din Sinaia. Vom parcurge Drumul catre Piatra Arsa unde vom lasa masinile.

La intrarea in traseu se va face sedinta tehnica.

Traseul parcurge poteca larga care mai apoi se va ingusta treptat purtandu-ne pasii pana in dreptul Cascadei Mari din Valea Vanturis, unde tumultul apei in cadere loveste stancile si milioanele de picături de apa fac ca totul sa luceasca si totul in jur, renaste ciclic ca dupa o ploaie calda de vara.
Traseul revine apoi in poteca urcand din Valea Vanturis pe Punct Rosu pe sub Coltii lui Barbes,printr-o frumoasa poiana chiar deasupra Cascadei Mari.

Traseul nostru urmareste o buna parte din vechea poteca haiduceasca existenta acum peste 200 ani trecand prin poieni scaldate in raze calde de soare si poteci inguste prin padure ajungand in Poteca de Vara care urca la Cota 2000.
De acolo tura noastra se continua pana in dreptul Seii Vf. Cu Dor ca mai apoi sa coboram Partia Valea Dorului pana in punctul de plecare revenind astfel la masini.

Durata aproximativa este de 8 ore, timp in care ne putem bucura de linistea naturii si frumusetea vailor, pauza de masa si hidratare schimbam pareri si impresii.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU:

Traseul are un grad de dificultate mic.

Pretul este 110 lei, ce include ziua de aventura, instructorii specializati, filmari si poze cu camere profesionale .

Toti cei ce vor achita costul evenimentului pana la data de 28 Mai vor beneficia de o reducere de 10 %.

Add Your Comment