Lectii de ski

Scoala de ski Gravity Adventure este formata dintr-un grup de monitori de ski autorizati, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul montan. Am urmat cursuri de calificare internationala, mai exact, suntem membri activi ai A.M.P.S.R ( Asociatia Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania ) membra I.S.I.A. (International Ski Instructors Association). Pregatirea noastra va asigura ca veti invata sa schiati corect si in deplina siguranta.

Lectiile noastre de ski sunt impartite in doua categorii, lectie privata si lectie colectiva.

Lectia privata – este destinata persoanelor / copiilor care doresc sa invete sa schieze pentru prima oara sau vor sa isi imbunatateasca tehnicile actuale de ski. In cazul persoanelor ce au mai schiat, lectia privata va fi adaptata la nivelul de ski din acel moment, imbunatatind stilul de ski prin corectarea pozitiei de alunecare, miscarilor etc.

Lectia colectiva – este destinata persoanelor / copiilor ce isi doresc sa invete sa schieze sau sa isi imbunatateasca tehnicile actuale de ski impreuna cu familia sau prietenii. Asa cum probabil stiti deja,spiritul competitional va fi prezent in fiecare iar distractia va fi garantata. Lectia colectiva poate fi facuta doar daca numarul de elevi este intre 3- 6 persoane. Conform regulilor internationale ale monitorilor de ski, o lectie colectiva nu poate avea mai mult de 6 persoane.

Mai multe detalii cu privire la descrierea lectiilor de ski veti gasi in pagina Descriere cursuri ski.