Cine suntem?

 

Povestea noastră

 • Suntem o echipă formată din profesionişti în domeniile în care activăm.
 • Suntem nascuţi si crescuţi la poalele munţilor Bucegi cât şi în alte zone montane din ţara.
 • Instructorii noştri au pregătire militară şi peste 20 de ani de experienţă in domeniul montan si supravieţuire.
 • Monitori de ski autorizaţi pe toate nivelurile de pregătire cu peste 25 de ani de experienţă in domeniu.
 • Ghizi montani cu o vastă experienţă in domeniu.
 • Oameni care au pasiuni comune şi îşi fac datoria cu devotament şi dăruire şi pun singuranţa pe primul loc.Activitatea desfăşurată de Gravity Adventure constă în:
  – Lecţii şi Tabere de Schi concretizate prin Şcoala de Schi.
  – Activităţi şi aventuri montane, tabere de vara, care constau în:
  – tehnici de alpinism, tehnici si metode de supravieţuire si Buşhcraft.La baza infiinţării şcolii nostre de schi şi aventură(supravieţuire), a stat ideea simplă, de a încuraja cât mai multă lume să practice aceste activităţi, care îţi oferă relaxare şi adrenalină în aer liber şi curat, dar şi de a face pasionaţii să revină şi să continue să-şi dezvolte alături de noi, abilitaţile necesare practicării acestor activitaţi.

 

DE CE SA AI INCREDERE IN NOI?

 • Pentru că suntem instructori cu pregătire militară de peste 20 de ani în domeniul montan şi supravieţuire, monitori de schi şi ghizi montani calificaţi în domeniu şi posesori de diplome acreditate de către Asociaţia Monitorilor Profesionişti de Ski din România, membră a Internaţional Ski Instructors Associaţion (ISIA).
 • Cu noi eşti in siguranţa pentru că ne pregătim continuu iar pe lângă profesionalism şi pasiune, suntem tot timpul pregatiţi şi pentru acordarea primului ajutor.
 • Practicăm cu devotament aceste sporturi (activităţi montane de aventura) şi ne dorim ca cei care ni se alătura să rămâna cu un bagaj bogat de cunoştinţe in domeniul schiului, alpinismului, supravieţuirii, buşhcraft, drumeţiilor montane ş.a.m.d. şi să revină, ori de câte ori au ocazia.
 • Pe langa a te ajuta să îţi dezvolţi toate aceste abilitaţi, îţi putem fi de folos şi dacă ai intrebări referitoare la zonele munţilor Bucegi.
 • De asemenea, îţi putem fi alături în diverse activităţi montane. Aici ne-am născut şi aici am crescut. La poalele munţilor Bucegi s-a născut şi pasiunea noastra pentru aceste activităţi montane de aventură.

Te aşteptăm să ne cunoaştem!

Boltasu Nardy

Boltasu Nardy

Coordonator Gravity Adventure - Coordonator Scoala de Schi

Monitor Ski (1996)  categoria I  ( acreditare nationala si internationala A.M.P.S.R membra I.S.I.A ); Incepand cu anul 1996 a pus bazele și a dezvoltat meseria de Monitor de ski în stațiunea Azuga, formand astfel peste 30 de monitori din statiune si de pe Valea Prahovei; A lucrat in trecut la MApN – Vanatori de Munte ( 5 ani experienta); In…

Tiplea Mihaela

Tiplea Mihaela

Coordonator Tabere Gravity Adventure

Monitor Ski( 2005) categoria III (acreditare nationala si internationala A.M.P.S.R. membra I.S.I.A.); Ghid Turistic; Ghid Montan; Kinetoterapeut; Instructor inot; Masterand kinetoterapie persoane cu dizabilitati; Coordonator si organizator tabere de schi si aventura ( experienta 14 ani ); Absolventa a Facultatii de E.F.S. specializare kinetoterapie; Cursuri Paramedic, Kinetotaping, Psihoterapia copilului, prim ajutor; Experienta in lucrul cu copii – 15 ani; Gravity…

Popa Sorin

Popa Sorin

Monitor Schi

Monitor de schi categoria IV (2015) (acreditare nationala si internationala A.M.P.S.R. membra I.S.I.A.); Activează in cadrul Inspectoratului General pentru Situați de Urgenta de 23 ani Curs national de acordare a prim ajutor; Gravity Adventure are la baza o echipa de oameni pregatiti si cu experienta pentru a oferi cele mai bune servicii celor ce isi doresc sa invete Schiul si…

Costel Iordan

Costel Iordan

Monitor Schi

Pregatire, experiență și multă răbdare. Monitor din 2003 Gravity Adventure are la baza o echipa de oameni pregatiti si cu experienta pentru a oferi cele mai bune servicii celor ce isi doresc sa invete Schiul si Alpinismul. Toti membri echipei detin atestarile necesare pentru efectuarea acestor servicii!

Gradinaru Aurel

Gradinaru Aurel

Monitor Schi

Monitor de Ski categoria IV (2018) (acreditare nationala si internationala A.M.P.S.R. membra I.S.I.A.); Instructor de Ski si Alpinsim  la Centrul Montan Sinaia; Curs national de acordare a prim ajutor; Curs de supravietuire la Centrul de Perfecționare Vânători De munte „Bucegi” . Absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Brasov. Gravity Adventure are la baza o echipa de oameni pregatiti…

Negulescu Roxana

Negulescu Roxana

Monitor Ski

Monitor din 2004 Intotdeauna cu zâmbetul pe buze, blândă si cu o experienta in arta skiului

Viorel Loghin

Viorel Loghin

Monitor Ski

Instructor autorizat din anul 2006 conform legitimației! Sunt o persoană ambițioasă, îmi plac provocările și încerc mereu să-mi depășesc limitele. Munca în echipă și comunicarea eficientă sunt câteva dintre atuurile mele. Practic acest sport de la vârsta de 6 ani!

Pana la 40% reducere

pentru lectiile colective!

Beneficiezi de pana la 40% reducere daca alegi lectiile colective! Ia-ti prietenii sau familia si profita de reducerile pe care ti le oferim!