Despre noi

Cine suntem?

Suntem un grup de tineri pasionati de schi iar in urma cu 6 ani, datorita frumoasei noastre pasiuni comune, am pus bazele scolii de schi Gravity Adventure, situata in statiunea montana Azuga.

La baza infiintarii scolii noastre de schi, acreditata AMPSR, a stat ideea simpla de a face pasionatii sa revina si sa schieze alaturi de noi dar si de a incuraja cat mai multa lume sa practice acest sport care-ti ofera relaxare si adrenalina in aer proaspat si curat. Ne-am informat si am urmat exemplele altor tari in care regasim statiuni montane care au scoli de schi foarte bine organizate, vizitate in timpul sezonului alb, si nu numai, de o multime de turisti pasionati dar si de oameni dornici sa incalte pentru prima data claparii.

De ce sa ai incredere in noi?

Pentru ca suntem instructori/ monitori de schialpinism si ghizi montani calificati in domeniu si posesori de diplome acreditate de catre Asociatia Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania, membra a International Ski Instructors Association (ISIA). Cu noi esti in siguranta pentru ca ne pregatim continuu iar pe langa profesionalism si pasiune, suntem tot timpul pregatiti si pentru acordarea primului ajutor. Practicam cu devotament acest sport si ne dorim ca cei care ni se alatura sa ramana cu un bagaj bogat de cunostinte in domeniul schiatului si alpinismului si sa revina, ori de cate ori au ocazia.

Pe langa a te invata sa schiezi, iti putem fi de folos si iti putem raspunde si daca ai intrebari referitoare la zonele muntilor Bucegi. De asemenea, iti putem fi alaturi in diverse activitati montane. Aici ne-am nascut si aici am crescut. La poalele Bucegilor s-a nascut si pasiunea noastra pentru schi.

Te asteptam sa ne cunoastem!

Echipa noastra

Boltasu Nardy

Instructor de Schi si Alpinism la Centrul Montan Sinaia – experienta 20 ani; Monitor Schi ( categoria I ) – experienta 20 ani;

Goran Gorby

Instructor de Alpinism la Centrul Montan Sinaia, ghid montan si Salvator Montan la Salvamont Prahova – experienta 20 ani

Danci Cosmin

Monitor Schi categ. II – Organizator tabere de ski, aventura, TeamBuilding si evenimente montane. Experienta - 14 ani

Tiplea Mihaela

Monitor Schi, Ghid Montan si Kinetoterapeut – experienta organizare tabere si evenimente montane –  Experienta 13 ani

Roman Andrei

Monitor Ski

Popa Sorin

 - Monitor Ski

Vlad Bianca

- Monitor Ski

Aurel Gradinaru

Monitor Ski

Andrei Alexandru

Monitor Ski

Pana la 40% reducere

pentru lectiile colective!

Beneficiezi de pana la 40% reducere daca alegi lectiile colective! Ia-ti prietenii sau familia si profita de reducerile pe care ti le oferim!